Agencija za mobilnost i programe Europske unije, Frankopanska 26, HR - 10000 Zagreb, tel: +385 (0) 1 5005 635, fax: +385 (0) 1 5005 699, e-mail: info@europass.hr

Uvjeti korištenja

Autorska prava

© AMPEU, 2011.

Umnožavanje ili preuzimanje informacija s ovih internetskih stranica dopušteno je pod uvjetom da bude naveden izvor informacija osim ako nije drukčije određeno. U slučajevima kad treba pribaviti prethodno dopuštenje za umnožavanje ili korištenje tekstova i multimedije (zvukovnih i slikovnih zapisa, softvera itd.), takvo dopuštenje poništava prethodno spomenuto opće dopuštenje te jasno upućuje na sva ograničenja vezana za njihovo korištenje.
 

Izjava o ograničenju odgovornosti

Nacionalni Europass centar Hrvatska održava ove internetske stranice da bi omogućio što bolji pristup javnosti informacijama o aktivnostima i inicijativama koje provodi  te općenito o djelovanju u okviru programa Europske unije. Cilj nam je osigurati pravovremene i točne informacije. Ako nam ukažete na greške nastale prilikom ostvarivanja toga cilja, potrudit ćemo se ukloniti ih.
No, Nacionalni Europass centar Hrvatska odriče se bilo kakve odgovornosti koja eventualno proizlazi iz informacija objavljenih na ovim internetskim stranicama. Navedene informacije:

  • su isključivo općenite naravi i nisu usmjerene prema specifičnim okolnostima vezanima za bilo kojeg pojedinca ili bilo koju ustanovu;
  • nisu nužno razumljive, cjelovite, ispravne ili aktualne;
  • su ponekad povezane s vanjskim internetskim stranicama nad kojima Nacionalni Europass centar Hrvatska nema nadzor i za koje ne preuzima nikakvu odgovornost;
  • nisu stručni ili pravni savjet (zatrebate li takav savjet, u tom biste se slučaju trebali obratiti stručnjaku odgovarajućih kvalifikacija).
Ističemo da ne možemo jamčiti da će dokument dostupan izravno na internetskim stranicama biti istovjetan tekstu koji je službeno prihvaćen. Autentičnim se jedino smatraju zakonske odredbe Europske unije objavljene u tiskanom izdanju Službenoga glasila Europske unije.

Cilj nam je smanjiti smetnje prouzročene tehničkim greškama. No, postoji mogućnost da su neki podaci ili informacije na našim stranicama izrađeni ili strukturirani u datotekama ili formatima koji nisu bez grešaka, stoga ne možemo jamčiti da će se naše usluge odvijati bez prekida ili da takvi problemi neće ni na koji drugi način utjecati na njih. Nacionalni Europass centar Hrvatska odriče se odgovornosti vezane za takve probleme koji su nastali zbog korištenja ovih ili bilo kojih vanjskih internetskih stranica čije se poveznice nalaze ovdje.
Ovoj Izjavi nije svrha ograničiti odgovornost za obveze Nacionalnog Europass centra Hrvatska koja bi bila u suprotnosti s ijednim zahtjevom propisanim u primjenjivom nacionalnom zakonu niti znači njegovo izuzimanje od odgovornosti za pitanja koja ne mogu biti izuzeta u okviru toga zakona.